Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк розмріявся, що Тимошенко і Ющенко знімуть свої кандидатури

Четвер, 14 січня 2010, 19:41
Кандидати в президенти Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко повинні зняти свої кандидатури на виборах.

Про це заявив кандидат у президенти Арсеній Яценюк у четвер в ефірі радіостанції "Ера FM", повідомляє прес-служба Фронту змін.

Він виключив "силові сценарії" під час виборів-2010. Проте, зазначив політик, протистояння буде неймовірне.

"Уявіть собі: виграє Янукович. Що буде робити Тимошенко? Вона не здасться. Та ж ситуація відбуватиметься і по відношенню до Тимошенко. Янукович вже не повторить те, що було 2004 року. Він зробив з цього серйозні висновки", - зазначив Яценюк.

Він зазначив, що Тимошенко, Ющенко і Янукович повинні усвідомити свою відповідальність за майбутнє країни.

"Навряд чи це відбудеться, але інколи чудо прозріння все-таки наступає. Якщо іде мова про те, що і Тимошенко, і Ющенко так переживають за долю української держави...вони повинні усвідомити, що у країни є можливість стати на новий курс", - вважає кандидат.

"Тоді для них є тільки один вихід - і Тимошенко, і Ющенко повинні зняти свої кандидатури і сказати: "Ми хочемо нового президента в країні. Ми прийняли рішення, що проти Януковича виходить новий кандидат. Це - Яценюк. Ми його підтримуємо", - зазначив він.

"Подивимося, чи здатна країна дійсно отримати новий курс. І тут дуже легко спрогнозувати результати виборів. Тут не треба бути великим політичним технологом", - наголосив Яценюк.

Він підкреслив, що такий сценарій малоймовірний. "Ці люди далі вірять в свою непогрішність. Вони далі вірять у своє месіанство. Вони далі думають, що над країною можна експериментувати", - заявив політик.

Яценюк сказав, що Тимошенко обіймає посаду прем'єр-міністра і "взагалі дивно, чому вона бореться за посаду президента".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування