Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У штабі Ющенка задоволені толерантністю Януковича, незважаючи на "дурь"

П'ятниця, 15 січня 2010, 14:52

У Донецькому штабі Віктора Ющенка нинішню виборчу кампанію називають однією із  найчесніших і толерантних.

Про це заявив керівник виборчого штабу Ющенка в Донецькій області Антон Клименко, повідомляє Острів.

"Ця виборча кампанія, безумовно, є однією із найчесніших і толерантніших виборчих кампаній у Донецькій області, що мені вдавалося спостерігати за весь той час, який я працюю в регіональній політиці", - сказав Клименко.

"Я маю визнати, що наші основні опоненти - Партія регіонів, місцева влада , яких ми завжди критикували, вони значно виросли в професійному рівні і політичній культурі", - сказав Клименко.

За його словами, порушення були мінімальними.

"На місцях ми маємо дуже часто українською мовою "поодинокі випадки дурі" окремих місцевих чиновників. На жаль, у Донецькій області було достатньо. На щастя, дуже багато подібних речей нам удалося поправити", - додав він.

Клименко вважає, що кандидат у президенти Сергій Тігіпко одержить дивіденди від своєї участі у виборах.

"Тігіпко грає свою роль у цій кампанії. Ця роль, безумовно, технічного кандидата... Безумовно, вже в рамках другого туру ми з вами досить чітко побачимо, у чию гру грав Сергій Леонідович... Він одержить свої дивіденди і після виборчої кампанії й у момент майбутньої парламентської кампанії", - сказав представник Ющенко.

На думку керівника штабу Ющенка, Тігіпко повернуть 90 мільйонів гривень, які останній витратив на виборчу кампанію

"Це настільки несуттєві гроші в рамках української політики... Президент не дуже давно озвучував інформацію й у мене немає підстав йому не вірити, про суми, які знаходяться на офшорних рахунках нашого прем'єр-міністра", - сказав Клименко.

Він висловив упевненість, що кампанія Тігіпка коштувала набагато дорожче, ніж 90 мільйонів гривень. "Знаючи реальні розцінки, я упевнений, що ця сума в п'ять разів більше", - відзначив Клименко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування