Ющенко закликав українців до спокою

П'ятниця, 15 січня 2010, 20:34
Президент Віктор Ющенко закликав членів виборчих комісій не йти на порушення закону і не ризикувати власною свободою та Україною.

Про це він сказав у своєму зверненні до українського народу.

"Я з повагою звертаюся до дільничних та окружних комісій. Тут є найбільші загрози фальсифікацій. Тут буде моя найпильніша увага", - зазначив глава держави.

"Я прошу всіх членів комісій сумлінно виконувати свої обов'язки, не йти на порушення закону і не ризикувати ані власною свободою, ані Україною", - сказав Ющенко.

Президент також звернувся до суддів: "Ви будете відігравати виняткову роль".

"Закликаю вас не піддатися будь-якому політичному впливу. Від ваших справедливих рішень може залежати надія на нормальне життя мільйонів людей. Будьте з рідною країною. Будьте вірними лише і виключно закону", - заявив він.

"Окремо звертаюся до представників правоохоронних органів, до людей у погонах. Ви присягали не партіям, не політикам, не чиновникам, а Україні і нашому народові", - зазначив глава держави.

"Ваш обов'язок - захистити вибір громадян і гарантувати законність і порядок на виборах. Будьте вірними своїй присязі. Будьте гідними оборонцями порядку і закону. Будьте патріотами", - сказав він.

"Я закликаю всіх громадян України до відповідального і зваженого вибору. До мудрого рішення. До спокою і поваги вибору один одного", - наголосив Ющенко.

Крім того, він звернувся до киян: "У вирішальні часи столиця будь-якої країни стає центром історичних рішень".

"Місія столиці - це місія толерантності, взаємоповаги, мудрого ставлення до будь-яких законних виявів громадянської позиції. Але найважливіше, що Київ є столицею нашого європейського вибору і за цим вибором йтиме вся наша країна", - сказав глава держави.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News