ЯНУКОВИЧ ЛАСКАВО ВИНЕСЕ ТИМОШЕНКО, НЕЗВАЖАЮЧИ НА КАПРИЗИ

П'ятниця, 15 січня 2010, 21:43

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не залишить Юлію Тимошенко прем'єром при своєму президентстві.

Про це він заявив в ефірі програми "Велика політика" каналу Інтер.

"Ми з Юлією Володимирівною півтора роки вели переговори. І за ці півтора роки я переконався, що нереально нам шукати шляхи об'єднання, тому що ми абсолютно по різному дивимося на будівництво нашої країни", - заявив він.

"Вона не здатна бачити когось партнером. У неї авторитарний спосіб керування. Методи, якими вона намагалася керувати - неефективні. А вона не збирається від цього відмовлятися", - відзначив Янукович.

Він засумнівався у версії, що Тимошенко може стати центром для парламентської коаліції.

"Немає стрижня, навколо якого можуть об'єднатися в парламенті депутати. З початку 2008 року ми знаємо, що ця коаліція - фікція. Проблема Тимошенко, що вона абсолютно безвідповідально ставиться до наслідків своєї діяльності", - додав  лідер ПР.

На питання ведучого, що ж він буде робити з Тимошенко, Янукович заявив: "Вона природний опозиціонер, їй це до лиця. Вона так ужилася за роки в цю роль... Я думаю, вона буде ефективним лідером опозиції, і не буде давати владі жити".

На питання, що робити, якщо вона не захоче залишати посаду прем'єра, що її можна "винести тільки з кріслом", лідер ПР розсміявся: "Її попросять, ласкаво, так...".

"Це відбудеться незалежно від того,  хоче вона чи ні, незалежно від її капризів. Хоча капризи жінку прикрашають, але не в цьому випадку. Я думаю, що моя позиція буде врахована депутатами, насамперед ПР", - відзначив Янукович.

"Вона працює ну краще, щоб вона не працювала", - пожартував лідер ПР.

"Я думаю, є два шляхи: або буде переформатована коаліція, або в травні будуть дострокові вибори", - відзначив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування