Люди Януковича побили журналістів з Грузії - БЮТ

Неділя, 17 січня 2010, 06:38
 

БЮТ заявляє про побиття членами виборчого штабу Віктора Януковича двох журналістів грузинського телеканалу "Імеді".

У суботу в приміщенні донецького виборчого штабу Януковича вони хотіли взяти інтерв'ю, але натомість їх грубо виштовхали з будівлі, супроводжуючи це брудною лайкою, заявляє прес-служба БЮТ.

Після цього журналісти помітили, що за ними всюди почали ходити двоє чоловіків спортивної статури.

Біля одного з закладів міста вони накинулись на журналістів "Імеді" і жорстоко побили, при цьому брутально висловлюючись на адресу Грузії, повідомляють у БЮТ.

Прес-служба БЮТ "обурена грубими злочинними діями проти журналістів і свободи слова, а також вважає, що агресія проти іноземних журналістів є яскравим свідченням того, що Партія регіонів готова піти на будь-які кримінальні дії задля фальсифікацій результатів виборів".

"На жаль, Партія регіонів все активніше використовує методи ведення виборчої кампанії зразка 2004 року. Чим ближче до відкриття виборчих дільниць, тим зухваліше поводять себе представники цієї політичної сили", - заявляють у БЮТ.

Прес-служба БЮТ звертається до правоохоронних органів з вимогою негайно розслідувати напад на іноземних журналістів у Донецьку і притягти винних до відповідальності.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...