Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Ахметова голосує в Лондоні. Вся сім'я вибрала одного кандидата

Неділя, 17 січня 2010, 13:45

Сфальсифікувати результати президентських виборів в Україні може тільки влада, вважає народний депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов.

"Це тест на демократію для влади, сфальсифікувати результати голосування може тільки влада і для влади це тест на демократію. Мені дуже хотілося б щоб вибори були чесними і вільними", - сказав Ахметов журналістам після того, як проголосував у Донецьку, повідомляє Інтерфакс-Україна .

"Я вибираю економічне зростання, створення нових робочих місць і боротьбу з бідністю. Я впевнений в тому, що ми зобов'язані змінити життя на краще", - підкреслив Ахметов.
 
На питання про присутність грузинських спостерігачів у Донецьку, він відповів: "Якщо це зовнішні спостерігачі - ми лише раді. Якщо це незрозуміло хто і цілі їхні не зрозумілі, то чому мовчать правоохоронні органи? А правоохоронні органи це влада".

Говорячи про варіанти розвитку України після цих виборів, він сказав: "Україна повинна бути сильною, незалежною і цілісною. Сила - це тоді, коли нас поважають і в Росії, і США, і в Європейському Союзі. Незалежність - це коли ми незалежні від Росії, від США,  від Європейського Союзу. А цілісність - це коли ми не ділимо країну навпіл ".

Ахметов прийшов голосувати разом зі своєю мамою. За його словами, відразу ж після голосування він вилетить до Києва, де буде всю ніч стежити за ходом виборів і чекати перших результатів.

Ахметов також розповів, що його син буде голосувати в Лондоні.

"У нас однозначно вся сім'я, яка зараз перебуває з сином у Лондоні, буде голосувати ... Я знаю за кого вони проголосують, у нас вільний підхід, але в цій ситуації у нас співпали думки. Якщо провести екзит-пол в нашій сім'ї, то 100% проголосують за одного і того ж кандидата ", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування