СБУ упіймала підкупальників виборців

Неділя, 17 січня 2010, 16:58

Служба безпеки України 17 січня зафіксувала факт підкупу виборців штабом одного з кандидатів у президенти в Токмаку Запорізької області.

Про це повідомила прес-служба управління СБУ в Запорізькій області.

Відповідно до повідомлення, 17 січня на телефон довіри СБУ надійшло повідомлення про те, що в місті Токмак один зі штабів займається підкупом виборців, повідомляють Українські новини.

У результаті перевірки інформації був задокументований факт підкупу.

Як повідомляє прес-центр СБУ, задокументований факт підкупу виборців одним з керівників штабу, що обіцяв винагороду в 250 гривень за сфотографований на мобільний телефон бюлетень з вибором потрібного кандидата.

Матеріали передані в прокуратуру для подальших слідчих дій.

В Івано-Франківській області спостерігачі від кандидата в президенти Віктора Ющенка зафіксували 4 випадки незаконної присутності на виборчих дільницях голів сільрад під виглядом позаштатних кореспондентів засобів масової інформації.

"Наші спостерігачі виявили такі випадки на виборчій дільниці в селі Яблунів Косівського району (територіальний округ №90) і 3 випадки на виборчих дільницях територіального виборчого округу №87", - сказав представник штабу агентству "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до інформації, ці факти спостерігачі задокументували в окремих протоколах, а місцеві виборчі штаби кандидати в президенти Ющенка вже звернулися в Службу безпеки України.

Після розмови зі спостерігачами, відзначив представник штабу, усі чотири сільських голови без суперечок залишили приміщення для голосування.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування