Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ОБІЦЯЄ ЗАВЕРШИТИ СПРАВУ ЮЩЕНКА, ТІГІПКА І ЯЦЕНЮКА

Неділя, 17 січня 2010, 20:35
 

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає головним завданням демократичних сил, не дати лідеру Партії регіонів Віктору Януковича збільшити свій результат в другому турі.

Про це вона заявила в неділю на брифінгу в штабі.

"Від сьогоднішнього дня я відкрита до переговорного процесу, щоб можна було рухатися далі об'єднаними демократичним силами", - заявила Тимошенко.

"Завдання демсил, які представляють більше 60% людей, зробити так, щоб в другому турі на жоден голос більше Янукович не отримав, бо кожен додатковий голос, який може піти з демократичного табору, буде просто незрозумілим", - додала вона.

"Я розумію тих, хто голосував за Тігіпка і Яценюка - вони хочуть змін. Я зможу їм забезпечити ті зміни, які вони очікують в країні", - зазначила Тимошенко.

"Я розумію тих, хто голосував за Ющенка - вони хочуть, щоб Україна як незалежна суверенна держава, як європейська держава була і відбулася саме таким чином, що вже ніякого зворотнього процесу вспять історії не відбулося", - сказала вона.

"Всім, хто голосував за Ющенка, я хочу сказати, я забезпечу саме такий розвиток України", - наголосила Тимошенко.

Вона також зазначила, що "ніколи не допустить, щоб Україна звернула з того шляху, на який вона стала в 2004 році - це шлях боротьби за відродження справедливості, відродження нашого європейського розвитку, це шлях становлення і відродження демократії".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...