Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович бажає Тимошенко збільшення числа прихильників

Неділя, 17 січня 2010, 22:15
 

Віктор Янукович вважає, що Юлія Тимошенко дуже добре виглядає в ролі лідера опозиції.

Про це він сказав під час прямого включення в ефірі "Великої політики. Ніч виборів" на каналі "Інтер".

"Тимошенко не повинна турбуватися - їй знайдеться гідне місце в політиці, якого вона заслуговує. Думаю, це звичне для неї місце. (Лідер опозиції) - вона там дуже добре виглядає", - сказав Янукович.

На зауваження, що Тимошенко продовжує залишатися прем'єром, лідер "Регіонів" сказав: "У неї залишилося 2-3 тижні для виконання закону про соцстандарти".

"Якщо вона його виконає, то я скажу так, у неї, звичайно, додасться кількість виборців, я їй цього бажаю. Хотів би, щоб вона виконувала всі закони і з повагою ставилася до всіх виборців, а не тільки до своїх. Наші виборці - вони всі наші", - додав Янукович.

На запитання, чи запропонує Янукович посаду прем'єра Сергію Тігіпку за підтримку в другому турі, лідер "Регіонів" відповів:

"Я про це скажу вже після другого туру - хто, на мій погляд, буде оптимальною кандидатурою на цю посаду".

"Ми вели переговори і до першого туру. Стосунки, які у мене були практично з усіма політиками, нормальні. У нас є хороші контакти на людському рівні", - додав він.

Янукович закликав не шукати ворогів серед політиків. "Найбільший наш ворог - бідність. Заради перемоги над ним ми повинні об'єднатися",- заявив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування