Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зібрався завтра в басейн

Понеділок, 18 січня 2010, 11:54
 

До другого туру виборів президентська кампанія кандидата на пост держави Віктора Януковича буде дуже насиченою поїздками усіма регіонами України.

Про це повідомила заступник голови Партії регіонів Ганна Герман в понеділок на прес-конференції у Києві, УНІАН.

"Ці тижні, які залишаються до другого туру, будуть дуже насичені поїздками по усіх регіонах України", - сказала Герман, відповідаючи на питання журналістів стосовно особливостей і спрямованості виборчої кампанії Януковича у період до другого туру.

Вона наголосила, що Янукович не віддає переваг і не робить різниці між регіонами, адже для нього однаково важливо почути і врахувати думки людей.

Зокрема, Герман повідомила, що вже у віторок кандидат у президенти перебуватиме у Чернівцях, де візьме участь у відкритті побудованого за його сприяння басейну для дітей-сиріт, що вже є реальним втіленням передвиборчої програми.

Герман також висловила сподівання, що Янукович знайде можливість відвідати якнайбільше населених пунктів, зокрема, у західному регіоні України.

"Це дуже важливо для нас, щоб не повторювати помилку Віктора Ющенка, який був Президентом лише однієї частини України", - додала вона.

Герман нагадала слова Януковича, який вірить: "Я і Львів - ми зрозуміємо один одного".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...