Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під завалами луганської лікарні можуть бути семеро людей

Понеділок, 18 січня 2010, 16:19
В Луганську робиться все для того, щоб вже у найближчий час можна було звільнити людей з-під завалів в лікарні, де вранці стався вибух.

Про це заявила прем`єр Юлія Тимошенко після ознайомлення з ходом рятувальних робіт на місці події.

Вона повідомила, що створено спеціальну комісію з розслідування причин вибуху, яку очолює міністр з надзвичайних ситуацій Володимир Шандра.

На даний момент, за інформацією Шандри, врятовано трьох осіб, ще з однією жінкою встановлено зв`язок. Вона заблокована у палаті, і вже в найближчі хвилини може бути звільнена рятувальниками.

Міністр також зазначив, що під завалами можуть перебувати приблизно сім осіб.

Також, за словами Тимошенко, у неділю вранці було проведене спеціальне засідання Кабінету міністрів, на якому було ухвалено рішення про виділення 20 млн. грн. для ліквідації наслідків і порятунку людей, потерпілих в результаті події.

"Все, що було необхідно, уряд вже зробив", - сказала прем`єр.

Тимошенко зазначила, що співробітників МНС і рятувальників на місці події достатньо для того, щоб забезпечувати оперативну і високоякісну роботу з врятування людей.

"Наше завдання зараз щонайшвидше, за лічені години розібрати завали і зробити все можливе, щоб врятувати тих людей, які, можливо, під завалами є", - сказала вона.

Також Тимошенко зазначила, що на даний момент медики і міліція продовжують з'ясовувати точну кількість людей, які можуть перебувати під завалами.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування