Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко образила православних – ПР

Вівторок, 19 січня 2010, 18:06
У Партії регіонів заявили, що прем'єр Юлія Тимошенко "глибоко образила" православних вірних.

Як повідомила прес-служба регіоналів, настоятель Банченського Свято-Вознесенського монастиря у Чернівецькій області архімандрит Лонгін прокоментував заяву Тимошенко про те, що вона не допустить присяги лідера Партії регіонів на Євангеліє.

"Нам дуже боляче було чути слова Тимошенко, яка сказала, що у разі перемоги Віктора Януковича на президентських виборах, вона не допустить до його присяги на Євангеліє", - сказав архімандрит.

Він наголосив, що "така заява Тимошенко була образою для тих людей, які проголосували в першому турі і будуть голосувати у другому турі за Януковича".

"Віктор Федорович дуже багато зробив для православ'я. Зокрема, він не лише реставрував Святогірську Лавру, а й долучився до будівництва багатьох церков та монастирів в Україні", - зазначив Лонгін.

"Ми всі бачимо, що Янукович гідний того, щоб покласти руку на Євангеліє. Варто лише подивитися на ті будинки для дітей-сиріт, на те, як вони одягнені. Все це - заслуга Януковича", - впевнений архімандрит.

"Нині у нашому монастирі завдяки Януковичу будується ще один 4-поверховий будинок для дітей-інвалідів. Фундамент вже готовий", - наголосив Лонгін.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування