Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко прийме рішення тільки після другого туру

Середа, 20 січня 2010, 10:58
 

Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце за результатами 1-го туру, готовий розглянути пропозиції про участь у владі тільки після закінчення виборів.

Про це він сказав в інтерв'ю українським інформагентствам у середу в Києві.

"Є два шляхи: перший - це той, хто приходить у владу і він захоче скористатися думкою людей, які за нас проголосували, і захоче запросити нас до влади", - сказав він.

"Якщо буде така пропозиція, ми відмовлятися не будемо. Ми будемо дивитися, як ми зможемо вплинути на владу, на зміни в країні", - сказав Тігіпко.

За його словами, якщо ж буде реалізований другий шлях, а саме - не буде пропозицій  спільно здійснювати реформи в країні, то його команда буде в опозиції.

На питання, чому він не погоджується на пропозицію кандидатів у президенти вже зараз, Тігіпко відповів:

"По одній простій причині: сьогодні ніхто не говорить про якісь серйозні зміни, не до того. Всі і далі продовжують займатися обіцянками і виборами".

Крім того, політик зазначив, що підтримка одного з кандидатів до другого туру - це значить узяти на себе визначену відповідальність.

"Підтримуючи, ви розділяєте відповідальність. А які гарантії? Прем'єрство? Прем'єрство сьогодні є. А далі? Крім того, воно може і не відбутися. Пообіцяти - це не значить виконати", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання, які в нього відносини з лідерами президентської гонки, Тігіпко сказав:  "Ми досить цивілізовані політичні конкуренти".

За словами Тігіпка, і з Тимошенко, і з Януковичем у нього проходить "спокійний діалог, без переходу на особистості". "У нас не було жорсткої критики, ми не переходили на особистості, чого, я вважаю, у політиці краще не робити. Тобто якась основа для конструктивної розмови є".

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...