У Януковича влаштували "розбір польотів" за програний Київ

Середа, 20 січня 2010, 12:50
 

Керівництво київського міського штабу Партії регіонів отримало "наганяй" від центрального штабу за низький результат Віктора Януковича у першому турі виборів у Києві.

Про це "Українській правді" повідомило джерело у штабі Партії регіонів.

За словами співрозмовника, у вівторок до керівника штабу Партії регіонів Миколи Азарова було викликано начальників київського штабу Віктора Сівця та Аллу Шлапак.

"Я не знаю про що йшлося за дверима Азарова, однак Сівець вийшов звідти зеленого кольору", - додав він.

На переконання співрозмовника, догана пов'язана з тим, що результат Януковича у Києві був навіть меншим, ніж зазвичай отримує Партія регіонів на міських виборах.

Причиною такого результату він назвав відмову керівників районних штабів працювати з людьми Леоніда Черновецького, залученими у виборчу кампанію Януковича.

Співрозмовник також нагадав, що перед початком кампанії Сівець разом з людьми Черновецького обіцяли покращити результати Януковича до 30% у першому турі.

"Після цього на засіданні київського штабу Сівець сказав: "Я дозволяю вам застосовувати будь-які технології. Робіть що хочете, але результат має бути щонайменше вдвічі більшим", - розповів він.

У свою чергу регіоналка Ганна Герман офіційно не підтвердила і не спростувала винесення догани керівникам київського штабу.

За її словами, у середу у Партії регіонів відбулася загальна нарада щодо результатів першого туру.

"Ми говорили про те, як ми будемо враховувати те, що ми не доробили у першому турі, і в такому ключі йшла розмова. Результат є, який є, і він хороший для нас. Понад 10% відриву від Тимошенко - про це можна було мріяти. Рінат Леонідович (Ахметов), наприклад, давав 5%", - сказала Герман.

"Але ми маємо резерви, і сьогодні ми говорили про те, як ми будемо їх використовувати", - додала вона.

Як відомо, у першому турі виборів у Києві Янукович набрав 15,9% голосів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування