Тимошенко вирішила не "рубити голови"

Середа, 20 січня 2010, 18:36
БЮТ посилить роботу своїх обласних штабів для досягнення перемоги Юлії Тимошенко під час другого туру виборів президента.

Про це журналістам заявив віце-спікер Микола Томенко (БЮТ), коментуючи перебіг наради в блоці за участю керівників обласних штабів, народних депутатів та безпосередньо Тимошенко щодо підсумків першого туру виборів.

За словами Томенка, як і очікувалося, жодних кадрових змін в керівному складі штабів не відбулося, попри інформацію, розміщену в ряді ЗМІ щодо начебто таких намірів всередині БЮТ.

"Жодних кадрових змін не передбачається", - сказав він.

Томенко зауважив, що він свідомий того, що подібна дезінформація і надалі буде поширюватися в ЗМІ, аби створити проблеми в організації роботи команди БЮТ перед другим туром виборів.

"Всі спроби інформаційних провокацій чи пліток стосовно цього БЮТ розглядає як спробу послабити роботу команди", - сказав віце-спікер.

Він також зауважив, що під час наради були підбиті підсумки першого туру виборів президента, що відбувся 17 січня.

"Як і передбачалося, керівництвом штабу звернуто увагу на необхідність посилення роботи в абсолютній більшості областей, оскільки ніхто не знімав завдання перемогти у другому турі", - сказав Томенко.

За його словами, під час наради Тимошенко наголосила, що буде вести позитивістську виборчу кампанію, аби презентувати країні новий шлях розвитку України без криміналітету та корупції.

"Таким чином вона презентуватиме в різний спосіб для українського суспільства, які реформи повинна зробити влада", - сказав віце-спікер.

Томенко додав, що, вочевидь, більшість кандидатів у президенти свої політичні проекти поставили в основі своєї стратегії, тому годі сподіватися, що хтось із них підтримає іншого кандидата в президенти.

"Тому завдання БЮТ переконати виборців, які голосували за інших кандидатів у президенти, що Тимошенко є кращим вибором, ніж Янукович", - додав він.

УНІАН

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування