Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківський депутат і його син побили міліціонерів

Четвер, 21 січня 2010, 10:03
 

Депутат однієї з районних рад Харкова і його син побилися з міліціонерами.

Про це повідомляє Медіапорт з посиланням на прес-службу харківської міліції.

За даними міліції, у вівторок, 19 січня, депутат райради і його 26-річний син перешкодили інспекторам Київського райвідділу виконувати службові обов'язки.

Пізно ввечері до міліції надійшло повідомлення, що на вулиці Паризької Комуни відбувається сварка сусідів. Правоохоронці приїхали за адресою, зайшли на подвір'я будинку, де відбувалася сварка.

"Проте опитати порушників спокою і з'ясувати, що відбувалося їм не вдалося. Виконати свої службові обов'язки їм перешкодили 49-річний депутат районної ради і його син, 26-річний молодий чоловік, які почали грубо висловлюватися на адресу міліціонерів і полізли в бійку - завдали кілька ударів в обличчя та по тулубу", - йдеться в повідомленні.

Працівники міліції звернулися в лікарню.

Начальник прес-служби ГУ МВС Харківської області Лариса Волкова повідомила, що депутата і його сина спочатку затримали, але на даний момент вони звільнені.

Матеріали справи передані до прокуратури Київського району, вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 342.

Покарання, яке загрожує винуватцям у залежності від частини статті: мінімальне - штраф, максимальне - позбавлення волі до 5 років.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування