ЛИТВИН ВИМАГАЄ ВІД БЮТ ПОДЯКИ, ЩО ПІДТРИМАВ ЇМ ШТАНИ

Четвер, 21 січня 2010, 11:21

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує БЮТ зібрати підписи за його звільнення, якщо їм не подобається його робота.

Про це він заявив під час чергової сварки з бютівцями про внесення в порядок денний питання про "Межигір'я".

Так, Андрій Кожем'якін заявив, що БЮТ не проти створення інших комісій, якщо буде також створена комісія про незаконне відчуження "Межигір'я".

"Дайте нам розглянути цю постанову, яку ми вимагаємо вже три місяці. Це наше законне право. Ви зараз підігруєте партії регіонів, яка боїться, що вся країна побачить, що пан Янукович вкрав це "Межигір'я". Я розумію, що лисиці й вовки  - це головне, але закон про вибори ви теж не ставите", - грюкнув мікрофоном Кожем'якін.

"Ви спокійно ведіть себе з державним майном і не демонструйте свої емоції. Я закон про вибори ставив на голосування - Верховна Рада не включила його в порядок денний. Наступний момент: коли ви вносили цей закон із Партією регіонів і домовлялися, то ви не казали, що хтось підігрує", - відповів йому Литвин.

"Я вам пропоную заспокоїтися. Не подобається моя позиція ПР і вам, значить вона правильна. Якщо вам незручний головуючий - беріть 150 підписів, і головуйте. А то вам зробили можливість, щоб у вас все було, а тепер ви ще когось звинувачуєте", - обурився спікер.

"побійтеся Бога. Буде рішення комітету - будемо розглядати постанову. І припиніть істерики. Припиніть істерики, я сказав. Верховна Рада буде працювати в рамках регламенту. Ніхто ваші інтереси обслуговувати не збирається - ні однієї сторони, ні іншої. А то ви вичавили з цієї фракції, все що хотіли, і ще не задоволені. Подякуйте Богу, що підтримали штани вам", - заявив Литвин.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування