Янукович: перспективи в Тимошенко бути обраною - нуль

Четвер, 21 січня 2010, 13:21
 

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає безперспективним співробітництво прем'єра Юлії Тимошенко із Сергієм Тігіпком й Арсенієм Яценюком.

Таку думку він висловив на зустрічі з партійним активом Миколаївської області в четвер, передає Інтерфакс.

"І те, що Тимошенко влаштувала в черговий раз, у своєму стилі, з виборцями Тігіпка і Яценюка, вона вже одержала відповідь: ні Тігіпко, ні Яценюк її підтримувати не будуть. А це значить, що перспективи в неї бути обраною 7 лютого - нуль", - сказав він.

При цьому Янукович закликав партійних активістів серйозно попрацювати для переконливої перемоги на виборах 7 лютого.

"Я провів переговори практично з усіма учасниками президентської гонки, у тому числі - з Тігіпком і Яценюком. У нас є глибоке розуміння того, що потрібно державі. Насамперед, країні потрібні зміни, зовсім нові підходи в будівництві сильної України", - сказав він. 

Янукович також заявив, що після другого туру має намір провести переговори з іншими політичними силами.

"Я думаю, що після другого туру, як про це заявили більшість учасників цього процесу, ми сядемо за стіл переговорів, і в обов'язковому порядку будемо шукати шляхи об'єднання навколо вирішення тих проблем, тих питань, що є сьогодні найбільш актуальними та невідкладними", - сказав він.

На думку Януковича, необхідно, як мінімум зберегти рівень явки виборців, який був 17 січня, а, як максимум, підняти рівень явки до такого, який був під час другого туру президентських виборів у 2004 році.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News