Ющенко бере курс на дострокові вибори

П'ятниця, 22 січня 2010, 15:35
 

Президент Віктор Ющенко має намір очолити курс на дострокові вибори до парламенту.

Про це йдеться у заяві політради партії "Наша Україна".

"Незабаром країну чекають вибори до органів місцевого самоврядування та, ймовірно, позачергові вибори до Верховної Ради. Це - реальний шанс змінити політичну ситуацію в країні та повернутися до реалізації українського політичного курсу", - йдеться  в заяві.

"Віктор Ющенко готовий очолити цей процес, а, отже, завдання політичної партії "Наша Україна" гарантувати йому всіляку підтримку", - зазначається в документі.

"Ми закликаємо усіх, кому не байдужа доля нашої держави, об'єднатися навколо лідера та продовжити політичну боротьбу", - зазначається в заяві.

Також політрада зазначає, що на сьогодні найважливіше завдання - зберегти та утвердити демократичний поступ країни.

"Наша Україна" переконана, що у другому турі українське суспільство чекає непростий вибір.

"Під загрозою державний суверенітет, курс на європейську інтеграцію та національне відродження, демократичні надбання останніх років, проведення в державі економічних і соціальних реформ, покликаних створити суспільство добробуту та злагоди. Переконані, що для всіх громадян України, які поділяють такі цінності та перспективи, вибору у другому турі немає",  - зазначається в заяві.

Також Наша Україна звернулася до громадян та членів територіальних та дільничних виборчих комісій із закликом "зробити все від нас залежне, аби 7 лютого вибори відбулися так само прозоро у відповідності з волевиявленням людей". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News