Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в 1919 хотіла бути Січовим Стрільцем

П'ятниця, 22 січня 2010, 17:33
 

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що хотіла б бути учасником війська українських січових стрільців.

Про це вона заявила під час урочистого зібрання з нагоди Дня Соборності України, перебуваючи у Львові.

"Прошу відкласти всі протиріччя, які є серед політиків, всі протистояння і конкуренцію, які заважають рухатись єдиною командою", - зазначила Тимошенко.

"Я прошу вас допомогти мені не програти саме цей головний важливий бій саме цих президентських виборів. Я ніколи не підведу ні вас, ні Україну і наше майбутнє яке ми бачимо однаково", - сказала вона.

Тимошенко заявила, що ці вибори є вирішальними для України: "У нас знову стоїть вибір між Україною як незалежною самостійною державою і як альтернатива цьому - повернення в темне глухе минуле, яке несумісне з нормальним розвитком країни".

Вона сказала, що з моменту її приходу в політику вона служить Україні "всім серцем і всіма силами".

"Коли я вперше приїхала до Львова більше 10 років тому, я сказала: "Якби я жила в 1918-1919 роках, я обов'язково була б серед січових стрільців, бо там була справжня боротьба за волю і славу України", - розповіла прем'єр.

Тимошенко додала, що виступає за збереження статусу української мови як єдиної державної. "Для мене є святою українська мова", - сказала вона.

Також Тимошенко заявила, що в Україні не можуть перебувати війська іноземних держав.

"Моя точка зору є незиблемою, що на території України не може бути чужих військових баз", - сказала Тимошенко.

"Для мене відродження чесної історії України - це зміст моєї майбутньої роботи, якщо Господь дасть, на посаді президента", - запевнила присутніх Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування