Яценюк: Януковичу дострокові вибори непотрібні

П'ятниця, 22 січня 2010, 17:53
Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк голосуватиме проти обох кандидатів у президенти в другому турі президентських виборів.

Політик також закликає інших кандидатів не перетворювати політику на базар і не розмінюватися на посади, повідомляє прес-служба партії.

"БЮТ і Партія регіонів продовжують брудну боротьбу за голоси тих українців, які проголосували за зміни в країні", - йдеться у повідомленні.

"Наступним кроком у цій боротьбі стали заяви про те, що один з лідерів президентських перегонів пропонує Яценюку дострокові парламентські вибори", - зазначає партія.

"Це все - брехня. Янукович не буде проводити дострокових парламентських виборів. Вони йому взагалі не потрібні" - сказав Яценюк.

"Йому набагато легше "збити" парламентську коаліцію під себе, не витрачати ні ресурси, ні кошти на дострокові вибори, і таким чином забезпечити своє безперешкодне владарювання", - зазначив політик.

Він не виключив, що дострокові парламентські вибори можуть бути потрібні прем'єру Юлії Тимошенко: "У неї мотивація є: якщо вона програє ці вибори - вона і вся її команда залишаються поза парламентом".

"А це при президенті Януковичі означає для БЮТу та його керівництва в першу чергу страх. Страх перед тим, що без депутатської недоторканності вони матимуть дуже серйозні проблеми з законом", - заявив Яценюк.

"Але мене зараз не цікавлять ні Тимошенко, ні Янукович. Я ще раз хочу підтвердити свою позицію: я пішов проти Тимошенко і Януковича. І не збираюся підтримувати ні одного, ні іншого, не збираюся розмінюватись ні на які посади", - сказав він.

"І звертаюся до інших кандидатів, які також кажуть, що вони - за зміни: перестаньте торгуватися, не торгуйте країною", - додав Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...