Соратник Тимошенко каже, що Ющенко розколює націонал-демократів

Неділя, 24 січня 2010, 11:56
Голова Народного Руху Борис Тарасюк звинувачує президента Віктора Ющенко у намаганні розколоти національно-демократичні сили.

Про це він заявив під час засідання центрального проводу НРУ, повідомляє прес-служба партії.

У заяві наголошується, що "заклик Ющенка не голосувати за жодного з кандидатів у другому турі президентських виборів означає підтримку Віктора Януковича".

"Нас дивує, що такі заяви робить Ющенко. Говорити, що обидва кандидати однакові, означає закликати людей  не  йти  на  голосування  у другому турі. Це означає - працювати на Януковича", - зауважив лідер НРУ.

Тарасюк зазначив, що "особливо дивно чути такі заяви від Ющенка, якому після  отруєння  у 2004 році Юлія Тимошенко підставила плече і виконала вирішальну частину роботи під час агітаційного туру країною", повідомляє прес-служба.

"Тактику Ющенка  на  ототожнення двох фіналістів виборів Тарасюк назвав черговою  помилкою Ющенка, спрямованою на розкол національно-демократичних сил", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше глава держави заявив, що у другому турі виборів не підтримає жодного з кандидатів, зазначивши, що це його приватна думка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування