Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко розказав про свою розмову з Ющенком

Неділя, 24 січня 2010, 22:19
Кандидат у президенти Сергій Тігіпко впевнений, що його партія на місцевих виборах у травні набере більше 13%.

Про це він сказав в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі.

Крім того, кандидат заявив: "Я хочу увійти в історію як творець партії "Сильна Україна", яка ще 100 років працювати".

"Більше того, я не сподіваюся на себе. Я взяв дуже сильних консультантів, які допомагають мені це правильно зробити, тому що в Україні ніхто не знає, що таке побудувати партію", - сказав Тігіпко, зазначивши, що співпрацює з французьким політтехнологом Жаком Сегела.

Відповідаючи на питання про політичне майбутнє інших кандидатів у президенти, які не вийшли до другого туру виборів, кандидат заявив: "Частина з них підуть, і будуть самостійно вибудовувати проекти далі".

"А частина, можливо, будуть шукати об'єднання. Я відкритий до такого об'єднання, але далеко не з усіма. Я проводжу діалог, хто як далі буде позиціонувати себе", - зазначив він.

"Я поговорив з чинним президентом Віктором Ющенком і я зрозумів, що він буде залишатися в політиці, що він буде займатися політикою далі", - сказав кандидат.

"Мені це важливо зрозуміти, тому що я розумію, що буде відбуватися на Заході України, де у нього були досить сильні позиції", - заявив Тігіпко, зазначивши, що сам ініціював цю розмову.

"Я думаю, що він (Ющенко) в змозі створити якусь політичну силу, пройти до парламенту, мати вплив через парламентську фракцію. Я вважаю, що це непогано", - підкреслив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування