Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко придумав гідну відповідь тим, для кого народ - "козли"

Понеділок, 25 січня 2010, 07:29

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликає громадян виконати свій обов'язок 7 лютого і захистити свою державу, історію і "перспективу".

Про це він заявив у Яремче Івано-Франківської області, де 23-24 січня відбувся Четвертий Всеукраїнський фестиваль вертепів "Карпатія", який пройшов за підтримки Луценка та "Останньої барикади", ініціатором якої є депутат Олесь Доній.

Лідер "Народної самооборони" подякував глядачам за те, що вони прийшли на фестиваль попри морози, "за міць духу, незламність у дотриманні своїх українських традицій".

"Це дійство, яке відбувається тут, у Яремче, ще раз засвідчує, що ми сильні, ми українці, і ми переможемо. Бо перемоги нам сьогодні так потрібні", - заявив Луценко, повідомляє прес-служба "Народної самооборони" в понеділок.

"Знаю, що ці морози, які не налякали нас тут, в Яремче, виморозять усю нечисть, яка кинула виклик Україні. Знаю, що переможемо, бо вже тричі перемагали!", - заявив він.

"Прошу всіх, як один пам'ятати не про своє право, а обов'язок - 7 лютого захистити свою державу, свій дух, свою історію, свою перспективу", - закликав лідер "НС".

За словами Луценка, весь український народ повинен бути єдиним у своєму виборі так, як єдині пальці руки, стиснуті в кулак.

"Розчепірювати руки, поливати брудом один одного - це означає потім просити милостиню. Ми сильні на всій Україні, коли ми разом", - наголосив він.

Луценко також висловив думку, що започаткований "Народною самообороною" народний фестиваль вертепів у Яремче - гідна відповідь тим політикам, які зневажають свій народ.

Він зазначив, що це вже четвертий поспіль фестиваль вертепів у Яремне, який зародився "тоді, коли зароджувалась "Народна самооборона" - в 2004 році".

"Тоді на франківському майдані зібралось багато людей, яким було що захищати свого, українського, від антиконституційного перевороту, який затіяв Мороз разом з Януковичем. Саме тоді в мене вирвалося слово, що це буде традиційний фестиваль і саме тому щороку в Івано-Франківській області ми збираємо вертепи з цілої України", - сказав Луценко.

"Це неймовірне по енергетиці і по духу свято мені дуже подобається. Тим більше, що хоч раз можна зайнятись не простою політикою, а допомогою тим людям, яким цього ковтка карпатського, українського, традиційного дійства вистачає потім на багато-багато місяців", - сказав він.

"Дійсно, є політики, для яких народ - "козли". Сьогодні в Яремче на вертепі ми водили гарну Маланку, і сподіваюсь, це - наша відповідь тим, хто весь народ вважає "козлами", не розуміючи взагалі, про що говорить", - додав Луценко.

У фестивалі вертепів взяли участь відомі діячі мистецтв, письменники та поети, зокрема, Богдан Бенюк, Євген Нищук, Віталій та Дмитро Капранови, Сашко та Леся Лірники, Едуард Драч та інші, деякі депутати та 18 колективів вертепників з усієї України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування