Янукович чекає, що Тимошенко буде радикально зривати вибори

Понеділок, 25 січня 2010, 18:00
Лідер Партії Віктор Янукович очікує від прем'єра Юлії Тимошенко радикальних заходів, спрямованих на зрив виборів.

Таку думку він висловив в ефірі Полтавської телерадіокомпанії у понеділок, повідомляє Інтерфакс.

"У них (команди Тимошенко) в плани ще багато чого входить. Я вважаю, що ми найближчим часом побачимо їх дії, вони будуть радикальні, вони будуть спрямовані на зрив виборів або фальсифікації", - сказав лідер Партії регіонів.

При цьому Янукович підкреслив, що фальсифікації, зокрема, з друкуванням бюлетенів, не вдадуться, "оскільки таку кількість, яка знадобилася б Тимошенко, вкинути неможливо, навіть якщо всі поліграфічні комбінати країни буду друкувати виборчі бюлетені".

"Не вдасться цього зробити, тому що ми дуже жорстко будемо контролювати хід голосування, є сьогодні багато міжнародних спостерігачів", - додав він.

При цьому Янукович зазначив, що він добре розуміє тих виборців, які у другому турі голосування не будуть голосувати за Тимошенко або проголосують проти всіх.

Крім того, він пообіцяв не влаштовувати політичних люстрацій у разі свого обрання президентом.

"Я буду проводити таку кадрову політику, яка сприятиме розвитку країни. Я ніколи не піду шляхом політичних люстрацій фахівців", - заявив лідер регіоналів.

При цьому Янукович зазначив, що в Партії регіонів знайомі з кадровою ситуацією як на місцях, так і в центрі і знають тих фахівців, які зараз працюють ефективно.

"Ми залишимо всіх тих, хто здатний ефективно працювати. А хто не здатний - попросимо перейти на іншу роботу, але без роботи ніхто не залишиться", - запевнив він.

Говорячи про перспективи кадрової політики у разі його обрання президентом, Янукович зазначив, що цю політику необхідно "відбудовувати", оскільки вона втрачена через значну політизацію суспільства та державної політики.

Ефір на Полтавському обласному телебаченні проходив в режимі телемосту Київ-Полтава-Кременчук. Янукович не зміг прибути в понеділок в Полтаву через сильні морози.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування