Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дніпропетровський губернатор залякував бюджетників страшними "донецькими"

Понеділок, 25 січня 2010, 19:27

Глава Дніпропетровської області Віктор Бондар заявляє про загрозу у випадку приходу до влади в країні  "донецької команди"

Таку думку Бондар висловив в ході робочої наради з питань виплати заробітної плати бюджетникам у понеділок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідаючи на питання одного з глав райдержадміністрацій про вплив президентської кампанії на подальший розвиток Дніпропетровської області, Бондар відзначив, що концентрація великих коштів у руках представників одного регіону закономірно призведе до обмеження інтересів інших областей всієї України.

"Не треба плодити ілюзій, що при президенті з Донецька колосальний бюджет Дніпропетровщини буде працювати на жителів нашої області. Концентрація бюджетів двох областей у першу чергу буде працювати на завдання "донецької команди".

"Говорячи конкретніше - жителі областей України на найближчі 10-15 років можуть забути про рівноцінність областей. Я б не хотів, щоб батьківщина генеральних секретарів і президентів стала околицею Донецька", - сказав він.

За словами глави Дніпропетровської області, наразі "йде змагання між двома групами - "Донецькою" і групою "ВСЯ УКРАЇНА".

"Якщо переможе Донецьк, то для них більшого фінансового зиску ще не було. Чого тільки вартує потенціал Дніпропетровська, Харкова, Києва, Львова, Одеси і Запоріжжя. Досить. Далі на вибори можна не ходити", - припустив Бондар.

"Ми всі розуміємо, що протистояти активній команді з Донецька на політолімпі може тільки Дніпро за підтримки Києва, Львова, Харкова, Запоріжжя й Одеси - тут є гроші і багато виборців. Це головне. Перемога Донецька приведе до того, що років на десять ми можемо забути про шанс обрати ще когось президентом", - заявив глава ОДА.

"За їхньої активності, уміння виживати й отриманому фінансовому ресурсу навіть Тігіпку і Яценюку на наступних парламентських виборах робити вже нічого. Їх туди не пустять. Я не говорю про президентські вибори", - додав він.

"Демократія теж має потребу в захисті, а уся влада і бюджети в руках однієї політсили призведуть до авторитаризму. Без альтернативи. Поки ще не пізно потрібно усім одуматися і залишити собі шанс на майбутній вибір", - резюмував Бондар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...