Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ розповів про операцію "госпіталізація" від Януковича

Вівторок, 26 січня 2010, 12:19
 

Партія регіонів готує масові фальсифікації у Києві на користь свого кандидата, заявляють у БЮТ.

Депутат від БЮТ Андрій Павловський, посилаючись на інформацію, отриману від працівників низки медичних закладів Києва, заявив, що у столичних лікарнях та госпіталях планується за 4-5 діб до дня голосування масова "госпіталізація" виборців Януковича для того, щоб вони мали можливість двічі проголосувати за свого кандидата".

"Для цього осіб, лояльних до Януковича, будуть "класти" до стаціонару, збільшуючи кількість виборців на закритих дільницях у Києві. Вщент переповнені лікарні, госпіталі та  тубдиспансери мають дати не менше ніж 50% за лідера Партії регіонів", - сказав Павловський, повідомляє прес-служба БЮТ.

Депутат висловив припущення, що "регіонали" таким чином намагатимуться отримати подвійний результат на виборах.

"Після спецдільниці виборець зможе проголосувати ще й на своїй виборчій дільниці, а це  є грубим порушенням виборчого законодавства", - сказав він.

Павловський також стверджує, що керівництво Головного управління охорони здоров'я Києва чинить тиск на керівників лікувальних установ міста, на базі яких розташовані спеціальні виборчі дільниці, з тим, щоб вони провели масову госпіталізацію та забезпечили необхідний відсоток голосів.

Депутат зазначив, що наразі ним готуються звернення до правоохоронних органів з проханням  вжити всіх можливих заходів для недопущення фальшування на виборчих дільницях закритого типу.

"Також я наполягатиму на винесенні попередження першому заступнику голови КМДА Кільчицькій та начальнику Головного управління охорони здоров'я Києва Качуровій за тиск на керівний склад медперсоналу та погрози "зняти з посад  неслухняних" заввіділень", - сказав Павловський.

У свою чергу інший БЮТівець Андрій Шкіль назвав заяви Партії регіонів про начебто підготовку "антидемократичними силами" "актів вандалізму" на заході країни передвиборчою технологією, спрямованою на зниження явки виборців у другому турі виборів президента.

"Партія регіонів знає, що вщент програє вибори на Західній Україні. Максимум, на що вони можуть розраховувати, так це посприяти неявці виборців, але я впевнений, що у другому турі відсоток їхніх голосів тут буде значно менший, ніж у першому турі", - сказав Шкіль.

На його думку, заяви "регіоналів" - "це брудні, безглузді технології кінця 90-х років".

"Партія регіонів повинна розуміти, що на Західній Україні є велике несприйняття ідей, які вони проголошують: це і ЄЕП, питання Єдиного митного союзу, мовні питання тощо", - зазначив депутат.

Як відомо, раніше Партія регіонів заявляла про те, що "штабами БЮТ та іншими антидемократичними силами готуються акти вандалізму проти пам'ятників націонал-патріотам у Західній Україні".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголосили ракетну небезпеку, є загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...