У Луценка скаржаться, що регіонали влаштували їм погром

Вівторок, 26 січня 2010, 20:42
"Народна самооборона" заявила про напад шести депутатів від Партії регіонів на Житомирське представництво організації.

Згідно з повідомленням прес-служби "Народної самооборони", регіонали, серед яких були упізнані Святослав Пискун і Микола Присяжнюк, увечері 26 січня увірвалися в приміщення організації.

"Перекрили джипами вулицю. В офісі рвуть запечатані пачки, перебирають і викидають документи, влаштували обшук і погром. Вони полюють за листівками "СтопЗЕК", які ми планували поширювати по Україні", - заявив житомирський представник організації.

"Тираж листівок "СтопЗЕК" - майно депутата від НУ-НС Катерини Лук'янової, саме вона замовила дану продукцію. В даному випадку регіонали зробили замах на майно народного депутата", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу депутат від Партії регіонів Присяжнюк в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" спростував повідомлення "Народної самооборони".

"Нам (групі народних депутатів) надійшов сигнал про те, що в Житомирі по вулиці Лисенка, 6, де знаходяться і офіс "Народної самооборони" та їх склад вивантажуються машини з незрозумілою продукцією", - сказав він.

"Ми приїхали на місце і виявили на складі близько 15 тонн антіагітаціонной друкованої продукції проти Віктора Януковича. На цій продукції не було жодних вихідних даних ", - наголосив регіонал.

Крім того, за словами Присяжнюка, у водіїв машин також не виявилося ні документів на продукцію, ні товарних накладних на її перевезення.

На запитання депутатів водії відповідали, що їхні послуги були замовлені по інтернету.

Він також повідомив, що керівник Житомирського офісу "Народної самооборони" заявляв про непричетність до даного вантажу.

За словами Присяжнюка на місце події прибули співробітники прокуратури, міліції та СБУ, які в даний час складають акти.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування