ПР нацькувала силовиків на "Самооборону" за листівки проти Януковича

Середа, 27 січня 2010, 11:26

Партія регіонів заявляє про виявлення в офісі "Народної самооборони" у Житомирі близько 10 тонн друкованої продукції, спрямованої на дискредитацію Віктора Януковича.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу житомирської обласної організації Партії регіонів.

Згідно з повідомленням, увечері 26 січня на 2 машинах до штабу громадського руху "Народної самооборони" на вулицю Лисенка, 6\1а в Житомирі було доставлено близько 10 тонн друкованої продукції.

Прихильники "Народної самооборони" встигли розвантажити одну машину.

Другу машину перешкодили розвантажити представники Партії регіонів - депутати Верховної Ради Микола Присяжнюк, Валерій Харлім, Святослав Піскун, Павло Климець, Сергій Рижук, довірена особа Януковича Едуард Ставицький, заступники голови житомирської облорганізації ПР Михайло Чужмир, Андрій Дяченко й Олег Калашников.

За даними обласної організації "регіоналів", в автомобілях були листівки із символікою партії "Народна самооборона" і з гаслами проти Януковича: "Янукович - це кінець України", "Не віддай бандитам Україну", "Stop зек".

"На складі перебуває продукція-антиреклама без вихідних даних. Невідомо, хто її замовляв, хто друкував. Це є порушенням Закону "Про вибори". Всі ці листівки надруковані без вихідних даних. Друк такої продукції має проходити з виборчого фонду кандидата в президенти", - заявив Піскун.

6 народних депутатів звернулися в Службу безпеки України, Міністерство внутрішніх справ і прокуратуру з вимогою опечатати й взяти під охорону склад до з'ясування наявності порушення, а потім знищити листівки.

Раніше "Народна Самооборона" заявила, що 6 депутатів парламенту від Партії регіонів напали на офіс житомирського представництва руху.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування