Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко відповіли на "самозванку" від Герман

Середа, 27 січня 2010, 14:30
 

В БЮТ сподіваються, що після перемоги на виборах президента Юлія Тимошенко обов'язково займе належне місце поряд з європейськими лідерами.

Про це заявив депутат від БЮТ Ігор Гринів, коментуючи звинувачення заступника голови Партії регіонів Ганни Герман на адресу Тимошенко, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу БЮТ.

Так він висловив думку, що Тимошенко посяде належне місце поруч із президентом Франції Ніколя Саркозі, канцлером ФРН Ангелою Меркель та іншими.

"Юлію Тимошенко поважають і в Україні, і в Європі, чого не скажеш про Віктора Януковича. За кордоном і досі дивуються, що робить у політиці людина, яка мала кримінальне минуле", - сказав Гринів.

Він зазначив, що "наша політична сила на чолі з Тимошенко уже є асоційованим членом Європейської народної партії і всі європейські лідери теж там є".

"Зрозуміло і очевидно, що вони розуміються і підтримують один одного як однопартійці", - сказав народний депутат.

За словами Гриніва, Януковичу та його оточенню варто перейматися за свій імідж, а не турбуватися про імідж інших.

Як повідомлялося, Герман висловила обурення змістом і спрямованістю нових агітаційних телевізійних роликів кандидата у президенти Тимошенко, які виходять в ефірі напередодні другого туру виборів глави держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування