Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" закликають БЮТ зректися бруду про батька Януковича

Четвер, 28 січня 2010, 11:29
 

Партія регіонів заявляє про причетність Юлії Тимошенко до поширення листівок, у яких батька Віктора Януковича звинувачують у співпраці з фашистами.

Про це заявив голова виборчого штабу Януковича Микола Азаров.  

"Останнім часом цинізм перевершив усі норми, їй (Тимошенко) мало поливати брудом самого кандидата - у країні почали поширювати листівки, що зачіпають честь покійного батька Віктора Федоровича", - повідомив Азаров.

Депутат підкреслив, що "така поведінка суперечить усім демократичним і цивілізованим нормам".

"Вона не тільки робить неможливими будь-які дебати, контакти з такою особою, що допускає такі дії. Але вона ставить під велике питання співпрацю з цим політиком у майбутньому", - додав Азаров.

Він упевнений, що "належну оцінку такій провокації, такому цинізму повинні дати наші люди, народ".

"Він не повинен вірити цій неправді, наклепу, що поширюється, використовуючи службове положення прем'єра по всій країні", - заявив Азаров.

Також, на його думку, "висновок повинні дати політики, депутати, самі члени фракції БЮТ".

"Або вони причетні до цієї мерзоти і негідництва, і тоді їм має стати соромно, і вони повинні перші засудити, відректися від цієї гидоти. Або вони разом. І тоді ми щодо них також зробимо відповідні висновки", - додав Азаров.

Як відомо, у день першого туру виборів президента в поштові скриньки вкидалися листівки, в яких говорилося, що батько Януковича нібито служив начальником поліції при фашистському режимі.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування