Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: ПР "розправилася" з Луценком, щоб захопити міліцію і вплинути на вибори

Четвер, 28 січня 2010, 11:39

Відставка Юрія Луценка з посади голови МВС - це "політична розправа" команди Віктора Януковича над ним, щоб взяти міліцію під своє управління і вплинути на вибори.

Так стверджує фракція БЮТ у своїй заяві з приводу відставки Луценка.

"Питання про відставку міністра внутрішніх справ, яке сьогодні ініціювала Партія регіонів, не має нічого спільного з професійною діяльністю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та діяльністю правоохоронних органів", - заявляє БЮТ.

"Сьогоднішній фарс, який розіграла Партія регіонів у парламенті - це акт політичної розправи над невигідним для них міністром. Сьогодні немає жодних законних причин говорити про протиправну діяльність міністра, чи його відомства", - стверджує Блок.

За словами бютівців, усі претензії, висунуті на адресу Луценка представниками ПР, - "це цинічна брехня і істерика, викликана тим, що міліція сьогодні, чи не вперше за історію нашої молодої держави, чітко виконує свої обов'язки..., стоїть на захисті закону, а не інтересів політиків, чи забаганок однієї політичної сили".

"Напередодні другого туру виборів, Янукович та його представники усвідомлюють, що на чесних виборах - їм не отримати перемогу. Тому всю надію вони покладають на адміністративний ресурс, масові, фальсифікації та порушення виборчого законодавства", - заявляє БЮТ.

"Доведені до відчаю регіонали роблять спроби силових захоплень державних підприємств, судів, окуповують площі Києва. Кількість найманих симпатиків, які сьогодні звозить до Києва Партія регіонів, є прямо пропорційною до падіння їхньої віри у перемогу свого лідера", - стверджують бютівці.

Тому, на їхнє переконання, "оточення Януковича зробило все, що усунути міністра, який стоїть на захисті законності, дотримання правопорядку".

"Для Партії Регіонів є життєво важливим, щоб напередодні другого туру відправити у відставку керівництво Міністерства внутрішніх справ, щоб дезорієнтувати та дестабілізувати роботу правоохоронців", - заявляє БЮТ.

"Вони сподіваються, що міліція перейде в управління штабу Януковича, так, як це було у 2004 році, коли правоохоронні органи закривали очі на масові порушення і використовувалась для того, щоб не допустити людей до Києва для участі в акціях непокори", - переконані у блоці Тимошенко.

БЮТ наголошує, що під час першого туру президентських виборів міліція діяла професійно та у повній відповідності до закону, не втручалась у виборчий процес, але зупинила "чисельні спроби представників Януковича застосовувати масові порушення".

"Відставка Луценка - це спланована акція Партії Регіонів, яка має на меті дестабілізувати ситуацію в суспільстві, створити умови для масових порушень під час другого туру виборів президента та організації масових безпорядків у місті Києві після програшу Януковича на виборах президента", - заявляє фракція БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування