Тимошенко вже рахує голоси за прем'єра Тігіпка

Четвер, 28 січня 2010, 12:08
 

Юлія Тимошенко упевнена, що у Верховній Раді набереться достатня кількість голосів для призначення Сергія Тігіпка прем'єром.

Про це вона заявила журналістам у Херсоні у четвер, повідомляє УНІАН.

Тимошенко заявила про готовність обговорити з Тігіпком програму модернізації економіки:

"Ми готові саме до такого об`єднання зусиль заради публічного обговорення й створення програми розвитку, модернізації та реформ у країні".

"Я дуже рада тому, що Сергій Тігіпко дав позитивну відповідь, і я думаю, що ми відразу після завершення президентських виборів почнемо готувати програму для країни, почнемо радитися й створювати професійну команду на всіх рівнях влади", - заявила вона.

"Думаю, що таку сильну й молоду команду з високим інтелектом і потрібно збирати новому президенту", - додала Тимошенко.

Вона висловила упевненість, що після президентських виборів Верховній Раді вдасться створити нову більшість, яка підтримає призначення Тігіпка на посаду прем`єра.

"Більшість Верховної Ради після виборів президента й після перемоги буде створено досить швидко, тому що потрібна виключно воля президента, щоб створити більшість у парламенті", - заявила Тимошенко.

"Й саме тому я вважаю, що більшість у парламенті після виборів президента буде створена за декілька тижнів", - додала вона.

Як відомо, Сергій Тігіпко заявив про готовність працювати прем'єром як при президентстві Тимошенко, так і Віктора Януковича.

Також він заявив, що не має наміру підтримувати в другому турі виборів президента жодного з цих кандидатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News