БЮТ майже задовольнив свою "хотєлку" по "Межигір’ю"

Четвер, 28 січня 2010, 13:04
 

Верховна Рада утворила тимчасову слідчу комісію щодо законності передачі в оренду Віктору Януковичу урядової резиденції "Межигір'я".

За відповідне рішення проголосувало 198 депутатів.

Водночас спікер Володимир Литвин наголосив, що ця постанова набере чинності лише тоді, коли всі фракції, згідно з законом, подадуть свої кандидатури для діяльності цієї комісії.

"Ця постанова буде підписана і оприлюднена лише тоді, коли ви подасте всі кандидатури і вони будуть підписані керівниками фракцій у встановленому порядку", - сказав він.

Таке рішення Литвин оголосив через те, що ініціатори створення ТСК БЮТівці передбачили участь у комісії лише своїх депутатів та депутатів від НУ-НС.

Так, зокрема, головою комісії пропонується обрати БЮТівця Бориса Шиянова, заступником - НУ-НСівця Володимира Ар'єва.  

"Я не розумію, чого своїх представників не дають інші фракції. В останній момент перед голосуванням можна надати своїх представників", - сказав БЮТівець Сергій Міщенко з трибуни парламенту перед голосуванням.

У свою чергу голова регламентного комітету регіонал Олександр Єфремов закликав не голосувати за постанову.

"Цей папірець, який було подано до комітету, - це не документ, це бажання або "хотєлка" якоїсь однієї людини створити цю комісію. Комітет дане питання не розглядав, рішення нема, папери, що підготовлені, не відповідають регламентним нормам", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News