Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС заявляє про змову Януковича і Ющенка у відставці Луценка

Четвер, 28 січня 2010, 13:19
 

"Народна самооборона" називає відставку Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ політичною розправою Партії регіонів.

Рух заявляє, що "деякі політичні сили сподіваються застосувати найбрудніші фальсифікації за всю історію незалежної України в другому турі виборів президента".

"Для цього, згідно свого плану, вони спробували усунути з свого шляху принципового і чесного керівника МВС", - додають у "Народній самообороні".

Також про розправу над Луценком заявляє політрада фракції "НУ-НС": "Відставкою Луценка Янукович і Ющенко готують повтор фальсифікацій 2004 року".

"Регіонали" знову повторюють сценарій 2004 року. Кандидат в президенти Віктор Янукович діє звичними протиправними методами - очевидно, він не бачить інших варіантів для  своєї перемоги", - заявляє фракція.

"НУ-НС" зауважує, що "президент Віктор Ющенко не став на захист демократичного вибору, а більше того, сприяв відставці міністра внутрішніх справ".

"Черговим свідченням цього стало демонстративне голосування за відставку Юрія Луценка найбільш близьких до глави держави депутатів", - йдеться в заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...