Янукович зібрався обороняти виборчі дільниці від Тимошенко

Четвер, 28 січня 2010, 17:27
Прем'єр Юлія Тимошенко планує зірвати вибори глави держави на південному сході України.

Про це заявив кандидат у президенти Віктор Янукович у прямому ефірі Державної телерадіокомпанії "Крим", повідомляє УНІАН.

"Я маю стовідсоткову упевненість, що Тимошенко буде намагатися зірвати вибори на Південному сході", - сказав він.

Кандидат наголосив, що у рамках реалізації цього плану його політичний опонент намагатиметься покласти відповідальність за зрив чи фальсифікацію виборів на Партію регіонів і прихильників цієї політичної сили.

"Я орієнтував своїх виборців і свої штаби, щоб вони були готовими захистити виборчі дільниці і не допустити здійснення таких планів Тимошенко", - підкреслив Янукович.

За його словами, конкретним підтвердженням можливості такого негативного розвитку подій є спроби взяти під контроль поліграфічний комбінат "Україна" з метою незаконного друку додаткових виборчих бюлетенів.

Також лідер Партії регіонів вважає, що підтвердженням цьому є призначення звільненого парламентом Юрія Луценка на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ.

"Ми організуємо таку оборону на виборчих дільницях, що у Тимошенко не буде жодних шансів. Для нас особливо важливо перемогти переконливо", - наголосив Янукович.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News