Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сказав, що у Ради безрадісна перспектива

Четвер, 28 січня 2010, 18:27
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про дуже високу вірогідність проведення дострокових виборів до Верховної Ради у травні.

Про це він заявив у прямому ефірі Державної телерадіокомпанії "Крим", повідомляє УНІАН.

Політик вкотре висловив думку, що ні він, ні прем'єр Юлія Тимошенко не мають правових і моральних підстав обіцяти, наприклад Сергію Тігіпку і Арсенію Яценюку якісь посади, призначення на які здійснює Верховна Рада.

"З боку чи Тимошенко, чи Януковича було б нечесно зараз їм щось пропонувати", - зазначив лідер регіоналів і зауважив, що ні він, ні прем'єр не мають у парламенті більшості.

"Хлопці, я маю на увазі Тігіпка і Яценюка, вони дуже добре розуміють мене. Розуміють, що я ніколи не буду обіцяти те, чого не можу сьогодні зробити. Після виборів - буде видно. Ми сформуємо більшість, і буде видно, яка і у кого є перспектива знайти місце в будівництві країни", - сказав Янукович.

Водночас, він заявив про можливість дострокових виборів до парламенту вже у травні 2010 року, "якщо цей парламент не буде працювати ефективно".

"Судячи по голосуванню, яке проводилося у четвер (щодо звільнення Юрія Луценка), скажу прямо, така перспектива, на мій погляд, є дуже великою", - зазначив політик.

Як підкреслив Янукович, на посту президента він, на відміну від чинного глави держави Віктора Ющенка, діятиме дуже рішуче, і буде спроможний ухвалити рішення щодо розпуску Верховної Ради, яка себе дискредитувала.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування