Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ РОЗПОВІВ ТИМОШЕНКО АНЕКДОТ: "Я РОЗУМІЮ, ЩО ТИ Б З'ЇЛА УСЕ, АЛЕ Я ТОБІ НЕ ДАМ"

П'ятниця, 29 січня 2010, 21:41

Віктор Янукович запевняє, що Юлія Тимошенко не буде при ньому прем'єром.

Про це він заявив в ефірі "Шустер.Live" на каналі "Україна".

"Цього не станеться", - запевнив він.

При цьому Янукович згадав анекдот.

"Летять в літаку пасажири, і один з України. Дістав бутерброд з салом і часником - запах пішов по всьому літаку. Так...І до нього підійшов хлопець темношкірий, афроамериканець. І дивиться як він прицмокує. Дивився на нього, слину ковтав. А тоді каже:

- Ну що смачно?

- Смачно. Їсти будеш?

- Буду.

- Я розумію, що ти б з'їв  усе, але я тобі не дам.

За його словами, Тимошенко мала можливість реалізувати свої програми протягом цих 5 років. "Домовитися з партнерами, показати ефективність своєї програми. Не ефектність слів і обіцянок, а ефективність в економіці", - заявив він.

При цьому Янукович відзначив, жодна економіка в світі не впала як українська.

На зауваження Савіка Шустера, що в цьому винна не лише Тимошенко, янукович суворо спитав: "Ви що виступаєте її адвокатом?". На що Шустер сказав: "Я завжди тільки адвокат диявола".

Щодо можливої кандидатури прем'єра, то Янукович заявив, що в нього "немає відторгнення політиків, які хочуть себе реалізувати і мають потенціал. В цю обойму можна включити і Тигіпка і Яценюка".

Водночас Янукович нагадав,  що "не президент пропонує прем'єра, а більшість".

"Тому було б чесно сказати так: закінчаться вибори і після виборів той формат коаліції, який буде створено в парламенті, (буде визначатися), і тоді буде зрозуміла кандидатура. Я б на місці Тимошенко сказав, що я гарантую Тигіпку підтримку своєї фракції. Це було б чесно. А тут словоблудіє . Ми повинні в політиці і житті бути і відповідальними і чесними", - заявив він.

На питання щодо того, чи зможуть Тигіпко і Яценюк бути в нього прем'єрами, Янукович сказав, що це станеться лише, якщо вони згодяться виконувати його виборчу програму.

"Чи буде це Тигіпко, чи Яценюк пропозиція буде одна - є моя виборча програма. Готові її виконувати? Вони кажуть "так", тоді укладаємо угоду", - заявив Янукович.

"Якщо вони запропонують розширити, доповнити програму, і якщо це вписується в контекст, логіку моєї програми, я з цим погоджусь", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...