Тимошенко заплуталася у своїй декларації

П'ятниця, 29 січня 2010, 22:44
Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що живе в орендованому "невеличкому будиночку".

Про це вона заявила в ефірі телеканалу Інтер.

"Я орендую невеличкий будиночок і хочу запросити вас в гості між першими і другим туром, щоб ви були приємно вражені, що прем'єр-міністри можуть жити скромно і не на державних дачах з басейном", - наголосила Тимошенко.

"Я вам покажу своїх собачок, папугу, він у мене там живе", - зазначила прем'єр.

Коментуючи питання журналіста про те, що у своїй декларації Тимошенко не надала інформацію про орендоване майно, прем'єр заявила: "Ви сплутали бухгалтерські терміни".

"Що стосується оренди, це якщо я здаю в оренду, і мені хтось платить - ці доходи у декларації", - сказала вона.

На зауваження про те, що у декларації є пункт "Перелік зобов'язань щодо сплати внесків (платежів) за договорами найма (оренди)" у якому Тимошенко поставила прочерк, вона відповіла: "Декларація нормальна, достойна, як у нормального прем'єр-міністра. Більше мені додати нічого".

"Якщо є питання - в Генпрокуратуру. Дайте мені поспілкуватися з людьми, тому що кожна хвилина цієї передачі дуже дорога для мене", - сказала Тимошенко.

"Я пишаюся тим, що я перший прем'єр країни, при чому, як у 2005 році, так і у 2008, який ніколи не жив на державній дачі, не заїхав туди усіма родинами, не жив за державний кошт", - підкреслила вона.

"До речі, крім мене, більше виключень не було з цього правила. Завжди жили на дачах і кожну дачу з собою забирали", - зазначила прем'єр.

Як відомо, раніше "Українська правда" ідентифікувала п'ять будинків, у яких мешкає Тимошенко та її найближчі родичі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування