Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Генпрокуратура та РНБО стали на сторону бандформувань

П'ятниця, 29 січня 2010, 23:21
Прем'єр Юлія Тимошенко знову заявила про бажання навести в Україні "залізний порядок" після президентських виборів.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу Інтер, коментуючи ситуацію навколо поліграфкомбінату "Україна".

"На режимне підприємство увірвалися більше сотні озброєних людей, бандформування, при чому з димовими шашками, зі спеціальними брандспойтами з окропом, з гумовими кулями у спеціальній зброї і почали викидати повноцінного директора поліграфкомбінату", - зазначила Тимошенко.

"Коли прийшла міліція і захистила керівництво, працюючих людей, захистила режимний об'єкт, то тоді приїхав прокурор, представник генпрокуратури", - розказала прем'єр.

Реклама:

"Я була переконана, що буде заарештована банда, що вона буде взята під варту і буде розміщена у спеціальних приміщеннях для ізоляції. Що зробив прокурор? Він порушив кримінальні справи проти міліції", - наголосила вона.

За словами Тимошенко, "навіть РНБО зібралася і стала на сторону бандформувань".

"Навіщо мені, прем'єру, уряду, який має право призначати керівництво, який має право здійснювати управління, боротися з бандами? По телебаченню побачили зовсім інше, що чомусь уряд захоплює власне підприємство", - заявила прем'єр.

ВІДЕО ДНЯ

"Я хочу на цьому прикладі показати, як йде маніпуляція свідомістю людей,...як з подій, які для будь-якої країни були надзвичайним станом, коли бандформування вриваються на режимні підприємства, для країни, на жаль, це стало нормою життя", - зазначила Тимошенко.

"Я хочу зробити так, щоб після президентських виборів в країні був наведений такий залізний порядок, коли Генпрокуратура не працює на стороні бандформувань і країна захищена стабільно", - наголосила вона.

Як відомо, минулої п'ятниці комбінат став об'єктом протистояння Партії регіонів і уряду. Регіонали  заявляють про спроби змінити керівництво комбінату, щоб надрукувати зайві бюлетені. А уряд вказує, що регіонали просто лобіюють інтереси концерну ЄДАПС і намагаються не допустити змінити керівництва комбінату.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...