Тимошенко: "Між мною і Литвиним немає проблем"

П'ятниця, 29 січня 2010, 23:48
Блок Литвина залишається у чинній парламентській коаліції.

Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу Інтер, коментуючи голосування цієї політичної сили за відставку Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

"Між мною і Блоком Литвина нічого не відбулося. Вони продовжують залишатися в коаліції. Це і є якість, мораль, надійність української політики", - наголосила вона.

"Коли закінчаться президентські вибори, а я переконана, що вони закінчаться успішно для України, то хочу нагадати, що депутатський корпус проти законів фізики перетікає в ту сторону, де є більша влада, і перетікає завжди", - зазначила прем'єр.

"Саме тому я переконана, що буде створена більшість, буде повний лад наведений в парламенті, і ми зможемо прийняти всі закони, які потрібні країні", - заявила Тимошенко.

"Навіщо за півтора тижні до виборів президента, і коли буде обраний новий президент, все одно вся влада буде переформатована, звільняти міністра, якщо немає мети фальсифікації виборів, і міністр би цьому не заважав?", - запитала вона.

Прем'єр підкреслила: "Між мною і спікером Володимиром Литвиним, між коаліцією і Блоком Литвина немає ніяких проблем. Це просто якість моралі політики".

Крім того, Тимошенко відмовилися спрогнозувати розрив між кандидатами по результатами другого туру президентських виборів.

"Я не буду прогнозувати розриви, я буду прогнозувати перемогу. Я думаю, будь якого розриву буде достатньо, щоб оголосити перемогу президента", - зазначила вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування