Тимошенко проти її порівнянь з Катериною і Сталіним

Субота, 30 січня 2010, 01:57

Прем'єру Юлії Тимошенко не подобається її порівняння ні з Катериною ІІ, ні з Йосипом Сталіним.

Про це вона заявила в ефірі "Великої політики" каналу Інтер, коментуючи порівняння Януковича з Брежнєвим, а її з Катериною ІІ та Сталіним.

"Я відчуваю себе Юлією Тимошенко, і я точно знаю, що, щоб міняти країну треба бути сильним вольовим політиком. І моя воля буде направлена виключно, щоб побудувати демократичну країну майбутнього. А такі асоціації є сьогодні абсолютно недоречними", - заявила вона.

"Я знаю, що сьогодні, щоб змінити пропорції виборів, працює така технологія проти всіх. У нас був навіть Вася Противсіх. Зараз ця технологія вийшла на інший рівень і нещодавно одна західна газета надрукувала начебто воззваніє демократичних сил, де міститься пропозиція проголосувати проти всіх, бо всі політики однакові. Так я хочу просто зараз продемонструвати документи, що ці воззванія розміщує представник Януковича Писарчук", - поскаржилась Тимошенко.

Вона звернулась до виборців з проханням не голосувати проти всіх, бо ми обираємо майбутнє країни на 10 років.

На питання, чи визнає вона свою поразку , якщо більшість людей проголосує за Януковича, а не за неї, Тимошенко закликала "не формувати бачення людей таким чином".

"Я вірю, що вибір України буде достойним", - запевнила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування