Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко гарантувала свій візит на дебати

Неділя, 31 січня 2010, 20:34
Юлія Тимошенко гарантувала, що прийде на дебати кандидатів у президенти у понеділок.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу 1+1.

"Для того, щоб не було різниці (між кандидатами у президенти у другому турі) у декілька голосів, треба виконати умови закону про вибори президента, і, до речі, демократичну світову практику, і обом кандидатам прийти на дебати", - наголосила прем'єр.

"Я вважаю, що дебати - це єдиний засіб у спокійній обстановці, на очах у всієї країни, щоб кожен кандидат в президенти сказав, як він бачить майбутній шлях", - заявила Тимошенко.

"Я гарантую, що я прийду, і я переконана, що опонент, якщо він здатний жити по демократичним правилам, теж прийде. Якщо будуть дебати, то не буде різниці в 1-2%. Я думаю, різниця буде дуже суттєвою", - підкреслила вона.

Як відомо, у другому турі президентських виборів візьмуть участь Тимошенко та лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Дебати між кандидатами в президенти призначені на 1 лютого.

Крім того, відповідаючи на питання, чи можливе оскарження у суді результатів виборів або скликання Майдану, прем'єр заявила: "Я переконана, що вибори завершаться переконливим результатом, переконливою перемогою України і не треба буде ніяких стресів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування