ТУРЧИНОВ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ВЖЕ ДОВЕДЕНІ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ

Середа, 10 лютого 2010, 14:10
 

Штаб Юлії Тимошенко вимагає перерахування голосів більше ніж на 900 дільницях, оскільки вже є доведені фальсифікації на користь їх опонента Віктора Януковича.

Про заявив керівник штабу Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ми сьогодні передали до Центральної виборчої комісії документи з вимогою про перерахунок голосів більш як на 900-х виборчих дільницях", - заявив він.

"Ми готові надати ці конкретні докази фальсифікацій голосування міжнародним спостерігачам, журналістам, громадськості та передати до суду", - наголосив Турчинов.

"Я заявляю про те, що в ході другого туру виборів Президента України відбулися фальсифікації, які суттєво вплинули  на результати виборів і ставлять під сумнів підсумки голосування", - наголошується в документі.

Він також повідомив, "про перші юридично доведені фальсифікації на користь Януковича в другому турі виборів президента".

За його словами, в  виборчому окрузі в Керчі вдалося домогтися першого перерахунку голосів на 20-й виборчій дільниці, всупереч шаленому опору представників Януковича.

"В результаті перерахунку з'ясувалося, що дані, які передані до Центральної виборчої комісії по цій дільниці, дають Януковичу на 8% більше голосів, ніж він отримав насправді. Цей факт задокументовано", - заявив Турчинов.

Він повідомив, що після цього вдалося добитися перерахунку голосів ще на шести виборчих дільницях.

"У всіх випадках перерахунку мали місце аналогічні фальсифікації на користь кандидата Януковича. І відразу після цього представниками його штабу було заблоковано всі законні вимоги про перерахунок голосів на інших дільницях", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...