Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" скаржаться на "бесіди" з міліцією

Середа, 10 лютого 2010, 18:23
У Партії регіонів заявляють про погрози і тиск з боку міліції на працівників виборчкомів у Луганській області.

Про це повідомляє прес-служба регіоналів.

"З ранку 10 лютого співробітники міліції в містах і районах Луганської області масово запрошують голів і секретарів виборчих комісій від кандидата в президенти Віктора Януковича для проведення "бесід", - йдеться у повідомленні.

"У ході цих "бесід", які організовуються без пред'явлення повісток, співробітники міліції опитують працівників виборчкомів на предмет організації підвозу виборців, проведення голосування на дому і включення виборців до списків у день голосування", - повідомили регіонали.

"У випадку, якщо працівники дільничних комісій з різних причин не можуть прийти на "бесіду" до міліції, співробітники МВС безсоромно з'являються до них на робочі місця або додому", - заявила прес-служба.

У Партії регіонів заявили, що "під час "бесід" на людей чиниться психологічний тиск, лунають погрози". "Працівників виборчкомів, залякуючи, примушують до дачі неправдивих свідчень", - підкреслюється у повідомленні.

"Сам факт подібних зустрічей і проведення бесід абсолютно незаконний. Зібрана інформація призначена для штабу Юлії Тимошенко в Луганській області, який очолює Наталія Королівська", - зазначили регіонали.

"Причина полягає в тому, що, незважаючи на неодноразові заяви останньої про нібито наявні у неї свідченнях масових порушень і фальсифікацій у Луганській області, штаб Тимошенко не має жодних підтверджених фактів порушень", - заявила прес-служба.

У Партії регіонів звернули увагу працівників міліції на "абсолютну незаконність їх дій і попереджає їх про відповідальність за тиск і залякування людей".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування