Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко хочуть скасування результатів виборів на її Батьківщині

Середа, 10 лютого 2010, 19:10
Результати президентських виборів в Дніпропетровську мають бути скасовані через фальсифікації.

Про це заявив Дніпропетровський міський штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко, повідомляє її сайт.

"Більш ніж на половині виборчих дільниць міста "регіонами" здійснювали масове підвезення виборців за допомогою мікроавтобусів. Задокументовано факти і докази того, що під час підвезення в автомобілях здійснювалася агітація за кандидата Віктора Януковича", - йдеться у повідомленні.

"Крім того, в мікроавтобуси не пропускали людей, які хотіли під'їхати до виборчої дільниці і проголосувати за Юлію Тимошенко", - заявили у штабі.

"У Дніпропетровську, зокрема, тільки за фактом підвезення виборців в окружні виборчкоми було направлено 184 скарги. Ще 200 скарг буде направлено до окружної виборчої комісії за фактами порушень при організації голосування вдома", - наголошується у заяві.

Представники Тимошенко повідомили про те, що "написали близько 200 скарг з приводу внесення змін до списків виборців під час голосування".

"По-перше, на всіх виборчих дільницях міста ці списки було узурповано представниками Партії регіонів. По-друге, процес внесення до списків виборців відбувався без голосування членами дільничної виборчої комісії", - зазначається у заяві.

"Дніпропетровський штаб у понеділок, 8 лютого, о 23:00 підготував пакети документів за фактом всіх порушень, зі скаргами всіх спостерігачів і довірених осіб Тимошенко для передачі на всі ОВК Дніпропетровська", - наголосили у штабі.

"Однак з 6 ОВК документи на розгляд прийняли тільки в одній. Двері решти виборчкомів були закриті, хоча, згідно з законом, вони мали працювати до 24:00", - зазначається у повідомленні.

Крім того, як заявив БЮТівець Роман Забзалюк, члени Миколаївської облорганізації ВО "Батьківщина" мають намір оскаржити в суді результати виборів в округах № 129 і 130, де представниками блоку були зафіксовані численні порушення.

Присутні на прес-конференції члени дільничних і окружних виборчкомів, довірені особи Тимошенко заявили, що грубі порушення були зафіксовані на 331 дільниці з 937 у Миколаївській області, повідомляє УНІАН.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування