Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ не піде в коаліцію з Януковичем

Четвер, 11 лютого 2010, 11:46

Партія регіонів не відправлятиме Юлію Тимошенко у відставку, поки не матиме голосів за нову коаліцію.

Таку думку висловив віце-спікер Микола Томенко на брифінгу у парламенті.

"Думаю, в парламенті продовжуватиме діяти нетривка, але ідеологічна коаліція. Іде процес створення прагматичної коаліції. Як не парадоксально, прагматичну коаліцію створити набагато складніше. Оскільки охочих увійти в прагматичну коаліцію багато, а посад мало", - заявив він.

"Я бачу місію і завдання БЮТ в тому, щоб після завершення всіх судових розглядів почати роботу над створенням української європейської опозиції, оскільки я переконаний, що ми не повинні бути учасниками будь-якої прагматичної коаліції", - наголосив Томенко.

За його словами, БЮТ уважно перевіряє результати виборів, але ще більше готується до роботи в опозиції.

"Проблема наших союзників в тому, що вони на другий день після виборів не вийшли з коаліції, але сказали, що вони сплять і бачать себе в новій коаліції. Мені здається, що це проблема. Бо політика має робитися на цінностях, а не на посадах", - заявив Томенко.

На запитання, чому Партія регіонів не відставляє Тимошенко у відставку вже зараз, Томенко пояснив, що в Партії регіонів "не так багато прихильників дострокових виборів", на які вони змушені будуть іти в разі нестворення нової коаліції.

"Є побоювання, що такий радикальний хід дій може спровокувати нові вибори", - зазначив віце-спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування