Партія регіонів: БЮТ у Донецьку змушує придумувати скарги на вибори

Четвер, 11 лютого 2010, 15:37

У Партії регіонів заявляють, що членів комісій від БЮТ у Донецькій області змушують масово придумувати скарги за підсумками виборів.

"Ми висловлюємо стурбованість величезною кількістю звернень до нас з боку членів комісій, що представляють кандидата в президенти Юлію Тимошенко", - йдеться в заяві ПР.

Їхня суть така: після одержання вказівок "зверху" про необхідність створення передумов для перегляду результату виборів штаби БЮТ чинять на членів комісій грубий тиск і відвертий шантаж

За даними регіоналів, від членів комісій, що пройшли туди за квотою Тимошенко, вимагають написання певного числа скарг в окружні комісії з зазначенням фактів нібито порушень, допущених у ході голосування і підрахунку голосів.

"На справедливі зауваження про відсутність таких фактів дається одна відповідь: придумуйте! При цьому членам комісії дають зрозуміти, що в іншому випадку вони не одержать винагороди за свою роботу, а також у них виникнуть проблеми іншого роду", - говориться в заяві.

"Ми закликаємо членів комісій не піддаватися на такі провокації. Ні в якому разі не ставайте заручниками в цій брудній політичній метушні, яка ніколи не увінчається успіхом для тих, хто її затіває", - заявляють у Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...