Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко впевнені, що перемогу віддадуть Януковичу

Субота, 13 лютого 2010, 19:32

У команді Юлії Тимошенко впевнені, що ЦВК визнає переможцем виборів Віктора Януковича.

"Я, як експерт в даному випадку, можу прогнозувати, що ЦВК скоріш за все визначає Януковича обраним Президентом, незважаючи ні на що, незважаючи на ті скарги, які подаються Блоком Юлії Тимошенко, незважаючи на судові перипетії і т д.", - заявив Сергій Власенко в ефірі Радіо "Свобода".

"Ми маємо оперативну інформацію, яка підтверджується на тих дільницях, які нам вдалося "вскрити", що є фальсифікації. І рівень цих фальсифікацій сягає близько 15% голосів "за Януковича", - зазначив депутат.

Він розповів, що БЮТ  вдалося провести перерахунок на 7 дільницях у Криму.

"Ми провели там перерахунок і побачили, відкриваючи пачки з бюлетенями, які зараховані "за Януковича" - від 8% до 15% там було бюлетенів або "за Тимошенко", або "проти всіх", або зіпсованих бюлетенів. Тобто це пряма фальсифікація голосів", - сказав він.

"Відповідно до діючого законодавства, якщо буде встановлено більше 10% фальсифікацій на дільниці - все голосування на всій дільниці визначається недійсним", - заявив Власенко.

"Я особисто впевнений що, якщо коректно перерахувати голоси віддані громадянами України, а не перекручувати їх волевиявлення то переможцем президентської гонки буде Юлія Володимирівна Тимошенко", - запевнив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування