Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович отримав купу привітань. Лужков і Крутий теж "засвітились"

Понеділок, 15 лютого 2010, 14:51

Лідери Ізраїлю, Узбекистану, Таджикистану, Вірменії, Парагваю, Молдови, Китаю та інші привітали Віктора Януковича з перемогою на виборах президента.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

Зокрема, лідер ПР отримав привітання від президентів Ізраїлю Шимона Переса, Узбекистану Іслама Каримова, Таджикистану Емомалі Рахмона, Вірменії Сержа Саргсяна, Парагваю Фернандо Луго Мендеса, а також від виконувача обов'язків президента Молдови Міхая Гімпу і лідера Китаю Ху Цзіньтао.

"Китайська сторона надає великого значення розвитку двосторонніх відносин в інтересах двох народів", - сказано у вітанні останнього.

Президент Ізраїлю побажав Януковичу успіхів у вирішенні майбутніх завдань, а також висловив упевненість, що тісні взаємини й співпраця між Україною й Ізраїлем продовжать зміцнюватися.

Каримов у своєму привітанні висловив упевненість, що за особистої підтримки Януковича відносини взаємоповаги й співробітництва між Узбекистаном й Україною одержать новий якісний рівень, будуть динамічно розвиватися і всебічно зміцнюватися.

"Прийміть мої привітання з нагоди Вашого обрання на пост глави дружньої України... Переконаний, що багатопланова таджицько-українська взаємодія одержить новий розвиток", - сказано в привітанні Рахмона.

Гімпу, в свою чергу, висловив повну готовність до подальшого зміцнення відносин дружби, співпраці й добросусідства між Молдовою й Україною.

"У Вірменії, де пам'ятають і шанують Вашу вірність дружбі й взаємній підтримці, що історично склалася між нашими народами, переконані в необхідності подальшого розширення вірмено-українського співробітництва", - сказано в привітанні Саргсяна.

Президент Парагваю висловив надію, що протягом каденції Януковича двосторонні відносини будуть і далі зміцнювати й розвиватися.

Крім того, Януковича привітали голова уряду Іспанії Хосе Луїс Родрігес Сапатеро, мер Москви Юрій Лужков і композитор Ігор Крутой.

"Від імені уряду Москви й від себе особисто вітаю Вас із обранням на пост Президента України... Український народ зробив важливий вибір - вибір на користь подальшого розвитку демократичних і економічних перетворень, зміцнення стабільності й державності, добросусідської й багатопланової співпраці з Росією та іншими країнами СНД", - сказано у вітанні Лужкова.

Крутий зазначив, що пишається своєю дружбою з новообраним президентом і упевнений, що з приходом до влади Януковича Україна досягне нових висот і вийде на новий виток відносин із Росією.

Як відомо, 14 лютого Центральна виборча комісія України визнала лідера Партії регіонів Януковича президентом за підсумками виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, є постраждалі
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
Усі новини...